logo

Before it’s in fashion it’s in Vogue

Jaren hebben we er naar uit gekeken, maar vandaag is het eindelijk zover! De eerste Nederlandse Vogue is gelanceerd.

Op de cover, die vanochtend onthuld is in het Conservatorium Hotel in Amsterdam, staan de drie Nederlandse modellen. Romee Strijd, Ymre Stiekema en Josefien Rodermans. Marc de Groot had de eer om deze coverfoto te schieten en Marijke Goekoop verzorgde de styling.

Ben jij er morgen bij voor het collectors item? Morgen wordt Vogue NL officieel gelanceerd in de Bijenkorf. Er is slechts een beperkte oplage! Ik wil dit absoluut niet missen. Samen met klasgenootje Aniek laten wij de college’s voor wat het is en gaan we hem scoren. (Bekijk ook haar blog: http://liveandlovebya.wordpress.com/ Ook staat RTL 8 morgen geheel in het teken van dit wereldwijde modetijdschrift. De televisie is morgen van ons girls! Om 20:30 uur begint de twee uur durende documentaire ‘The September Issue’ over hoe het er aan toe gaat op de Amerikaanse redactie van de Vogue. En van 22:30 tot 23:00 uur wordt het ‘Vogue Report’ uitgezonden. Een exclusieve blik achter de schermen bij de lancering van de Nederlandse Vogue.


Kan je morgen ECHT niet? Geen zorgen, vanaf donderdag kun je naar de winkel rennen om de ‘queen of the fashion magazine’ te bemachtigen.

Vogue Nederland is volgens de makers een schaamteloze ode aan schoonheid. Het blad is vernieuwend, inspirerend en uitdagend. En waar nodig sexy en vrouwelijk, crisp en clean, maar bovenal inhoudelijk, vol interviews met mensen die ertoe doen. Ach, wij hadden niet anders verwacht met een Karin Swerink als de hoofdredacteur toch?

De absolute bijbel voor fashionistas!

Liefs ♥
DaphnaGeef een reactie

Lees ook..

dreams

Dreams

Schermafbeelding 2012-07-17 om 12.00.44

Running to……

878abac5ace8e7c113fd848bd3de9548

SundaymorgingRun