logo

hardlopers zijn doodlopers

En vandaag laten we nog steeds de hardloopschoenen in de kast staan. De 6e dag op rij dat ik niet ga hardlopen. Veel mensen die dit lezen denken vast: “Van die paar verdwaalde zonnestralen krijg je toch ook niet de hardloopkriebels?” Ik wel kan ik je zeggen, die heb ik dus wel. Het probleem is alleen dat ik de laatste keren tijdens het hardlopen moest stoppen van de pijn aan de zijkant van mijn knie. Volgens Google de ‘lopersknie, chondropathie’, en dat kan alleen worden opgelost door rust. Nu weet ik dat Google geen huisarts is, maar ik wil zo snel mogelijk van deze pijn af en rust kan geen kwaad toch. Voor de verandering ben ik daarom gisteren maar gaan kickboksen. HEERLIJK was dat! Dit keer niet met de bovenbuuf, maar met mijn broer(tje). En dat is een verschil met de stoten die je moet geven, moest ik ineens van 1.60 hoog naar 1.80 hoog schoppen. We waren beiden gesloopt na een uur.  Maar goed, kickboksen is heerlijk, maar hardlopen ook. Morgen ga ik gewoon weer rustig van start met een rondje Kralingseplas van 5 km. Ooit moet die halve marathon of misschien wel de hele marathon gelopen worden.

De vraag die ik trouwens de laatste weken vaak krijg is, of ik mee gaan doen met de Ladies Run, ik moet je eerlijk zeggen…Al die hysterische vrouwen om me heen en de kleur roze die de omgeving op zo’n moment alleen maar vervloekt..Mmm ik ben er nog over in dubio. Misschien wel een leuk moment om te kijken of ik mijn record van de 5km in 25:47 (JUST LOVE, saying that) kan verbeteren. Who’s in?
 Geef een reactie

Lees ook..

pancakes

Lovely Swedish Pancakes