logo

Just do it!

Ooit ga ik het een keer doen. Een marathon lopen. En er is maar één manier om dat te bereiken. Just do it. Run harder, run faster, train more, sleep better, eat well and just do it. Alleen die verdomde rotknie/been zit toch behoorlijk in de weg. Elke keer na 5 km zegt mijn rechterbeen: “Daf, je moet nu stoppen met lopen anders maak je de blessure alleen maar erger. Ik ben echt voorzichtig bezig en mijn loopschema kan ondertussen al door de papierversnipperaar. Ik koel het met enige regelmaat, loop niet meer 3 à 4 keer in de week. Eigenlijk loop ik nog maar 2 x in de week en dan misschien net 5 km.En…Ik heb rust gehouden! Dus ik moet nu gewoon even klagen, wat moet ik nog meer doen?

Ik leg mij er namelijk niet bij neer dat ik niet die marathon ga lopen, nou oké ik wil er wel een halve marathon van maken. Maar meer water bij de wijn gaat gewoon niet gebeuren. Het is gewoon frustrerend. Dus bij deze, ik wil niet meer wachten. Kan de wonderdokter zich even melden? Ik heb al een nieuw hardloopshirt aangeschaft, moet ik nog nieuwe hardloopschoenen kopen?

Schermafbeelding 2014-04-24 om 18.43.51
Liefs,♥
DaphnaGeef een reactie

Lees ook..

DSC01272

One day in Amsterdam

niek-and-bananabread3

We made it.

DSC05602

Hotspot: Ontbijtbar