logo

Lelijk maar smakelijk

Soms zijn creaties niet echt een succes. Soms heb je van die momenten dat de afbeelding van het bakboek T.O.T.A.A.L gewoon niet overeenkomt met de creatie die uit de oven komt zetten, in dit geval de koelkast.

Maar, bij de combinatie chocola en marshmallows loopt het water toch al in je mond? En dan maakt het toch eigenlijk helemaal niet uit of het er wel of niet uitziet? Inderdaad het ziet er niet uit, maar het is jammie de pammie voor iedere liefhebber van chocola en marshmallows.
Afbeelding

Bovenstaande afbeelding komt uit een boek.

Onderstaande afbeelding is het resultaat:Afbeelding

Waar ging het toch mis vraag je je nu af?

Om te beginnen had ik in mijn enthousiasme een veel te groot bakblik gepakt. Het gevolg daarvan was weer, dat ik meer ingrediënten nodig had dan in het recept beschreven stonden. Ik had dus een groot te kort aan witte chocolade.
Afbeelding
Toen ik ontdekte dat er nog een grote reep pure chocolade in de voorraadkast lag vond ik dat mijn chocoladeprobleem hiermee was opgelost.
Het resultaat…lelijk maar smakelijk

Wat zal ik morgen eens bakken?

Bon appetit

 Geef een reactie

Lees ook..

borgen

Scandinavian dreams

mooi foto hoed

dreaming