logo

Suiker en bloem

Dromen…*Taartjes maken mij blij. Het liefst bak ik ze in alle soorten en maten. Jammer, dat in ons oventje maar plaats is voor 1 taart.
Later als ik groot ben, volwassen en rijk dan heb ik een hele grote keuken, met een oven waar 10 taarten tegelijk in kunnen. Zullen we dat afspreken? Dan is gewoon alles mogelijk. Citroen cheesecakes met bastogne, carrot cake, witte chocoladetaartjes met framboos, koekjes, bananabread ect. Mmmmmm*2 reacties op “Suiker en bloem”

  1. annemarie zegt:

    Wat een leuk berichtje! Gaat dit over Suiker&Bloem? http://www.suikerenbloem.nl…?

    • burgertrut zegt:

      Bekijk net je website en Facebookpage. Wat ontzettend leuk wat je doet!!Heerlijk taartjes bakken. Ziet er allemaal erg goed uit. En dan die stijlvolle caravan, geweldig. Ik ben jaloers hoor:) Ik blijf nog even verder dromen met mijn kleine oven waar 1 taartje in past. Heel veel succes.

Geef een reactie

Lees ook..

niet de meest charmante foto

5 k record