logo

Condé Nast College: Vogue’s Fashion & Design College

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wie wil er nu niet een heus Vogue diploma halen? Condé Nast is de uitgever van onder meer Vogue en gaat een eigen school beginnen in Londen en kijkt verder dan alleen het magazinewereldje. Hoe gaaf is dat? Een opleiding of cursus volgen op deze school is niet goedkoop een tienweekse cursus kost al gauw €8500, maar dan kan je wel je Vogue Fashion Certificaat behalen. Deze curcus start in januari 2013. In oktober 2013 zal er ook een jaarprogramma komen. De jaar opleiding zal maar liefst €25.000 kosten. Dat wordt dus sparen. Hoewel ik mezelf wel afvraag of je er echt op zit te wachten om tussen al die rijke modepoppetjes te zitten? Maar een dag in de schoolbanken zal ik absoluut niet vervelend vinden, alleen al om het feit dat De Condé Nast College zoals de school officieel gaat heten zal komen te staan in het Londense Soho in de Greek street.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is de bedoeling om in het eerste jaar 300 studenten op te leiden, maar gaat het je dit jaar niet meer lukken om een lullige 25.000 euro bij elkaar te krijgen kan je je ook al opgeven voor volgend schooljaar. Kan je ook nog even sparen, met als resultaat dat jij straks alles te weten komt over stijlbijbel Vogue.

Anna Wintour: “ To be in Vogue has to mean something.”

Wat wel een beetje jammer is, is dat niet de Anna Wintour de directrice wordt. Maar ja, we kunnen niet alles hebben. Dus wil jij studeren in de modehoofdstad van de wereld en DE modeleiding volgen, het kan nu. De Condé Nast College is ervan overtuigd dat je na het volgen van hun opleiding, overal kan werken in the fashionindustry. En als de opleiding net zo goed in elkaar zit als het tijdschrift Vogue, waarom zou je dan nog twijfelen? Dus is jouw Engels goed genoeg hiervoor? Heb jij genoeg centjes te makken, kan jij het kikkerlandje van 10 weken of een jaar achter je laten en denk jij dat dit de kans is die je moet grijpen?  Condé Nast CollegeGeef een reactie

Lees ook..