logo

Goedemorgen hardloopschoenen!

Het eerste hardlooprondje op mijn nieuwe runningshoes was gisterochtend een feit.
Nu weet ik ook wel dat de pijn in mijn knie niet gelijk als sneeuw voor de zon zal verdwijnen, maar de goede moet was duidelijk aanwezig.

Dinsdagochtend, heerlijk wakker worden om half zeven, hup het bed uit, vitamine C bruistablet in een glas water, een appel en een banaan met wat yoghurt door de blender, hardloopkleding aan, Iphone in de hardloopmodus, vol volume en GAAN!
Een rondje rennen om zeven uur ‘s ochtends, voordat iedereen nog wakker moet worden is heerlijk. Op een aantal hardlopers is er niemand te bekennen en ren ik richting het Kralingsebos.

Ik ging niet gelijk voor de 10 km, maar 3 km op de nieuwe schoenen vond ik voldoende. Straks zou ik blaren krijgen, en daar zit ik nu niet op te wachten.
Doordat de zool zo lekker buigzaam is en de schoen ongeveer de helft weegt van een normale hardloopschoen ga ik heerlijk vooruit. Na 2 km begint de eerste steek in mijn knie…..NEEE…Waarom?? Maar goed, ik loop rustig 1 km verder. Met goede moed ren ik nog 2 km. Dit gaat verder goed en mijn knie laat mij verder met rust. Ik geniet van de rust om mij heen en loop langzaam richting huis. Thuis ben ik voor de zekerheid gelijk gaan koelen. Kwaad kan het niet. Maar, wat een verademing die schoenen, het loopt veel beter. ik geloof erin dat de pijn weg zal gaan.. Echt het moet!

De dag kan beginnen!

Rustig zal ik mijn hardloopschema opvoeren. Eerst na de 10 km, dan naar de halve marathon..en dan…ach als mijn been dan nog niet geamputeerd moet worden lopen we ook gewoon een hele toch? Ja, de positiviteit is gewoon sterk aanwezig. Ach en misschien een keertje naar de fysio gaan kan misschien ook geen kwaad.

Veel liefs, ♥ DaphnaGeef een reactie

Lees ook..

kusmi-tea1

Kusmi Tea

Afbeelding

Foodie: Wentelteefjes

pancakes

Lovely Swedish Pancakes