logo

lelijke hardloopschoenen

De hele week is de drang om te gaan hardlopen enorm sterk aanwezig.
Ik mocht alleen van mijzelf niet gaan hardlopen voordat ik nieuwe schoenen zou hebben aangeschaft. Dus ben ik maar weer gaan kickboksen.

Ik zou er over nadenken of ik nu wel of geen nieuwe hardloopschoenen moest aanschaffen. Nadat ik er een nacht over had geslapen besloot ik gewoon die schoenen te gaan kopen. En of ik dan wel of niet bij de sportschool blij dat laat ik verder nog even in het midden. Alleen waar moet je allemaal op letten als je hardloopschoenen koopt. Wat zijn nou de beste?

Afgelopen week had ik een gezellige meeting met een vriendin die ik al lang niet had gezien in Den Haag. Het shoppen werd gecombineerd met het passen van ontelbaar veel hardloopschoenen. En je gelooft het niet, maar zij is uiteindelijk helemaal happy met nieuwe hardloopschoenen de winkel uit gegaan en ik stond met lege handen. De een na de andere schoen die ik aantrok zat niet lekker, kreeg ik kramp in, te duur, stond vreemd aan mijn voet. Tja, het oog wil ook wat. Uiteindelijk had ik een schoen aan die echt te lelijk was, maar op zich wel goed zat. Maar hij was gewoon afschuwelijk om te zien. Die schoen was 25 jaar geleden misschien DE schoen die ontzettend modieus was, nu was het misschien wel één van de beste hardloopschoenen, maar ze zagen er gewoon niet uit.

Vandaag ga naar een hardloopzaak toe om eens goed advies in te winnen. En of ze nu lelijk zijn of niet, dat maakt nu niet uit. Ik wil weer gaan hardlopen, ik wil die marathon straks lopen, en dat wil ik doen op goede schoenen!Een reactie op “lelijke hardloopschoenen”

  1. [...] minuten gegaan en is mijn knieblessure (bijna) zo goed als weg. Wat ben ik toch blij dat ik die spuuglelijke Asics schoenen had aangeschaft en naar een fysio ben [...]

Geef een reactie

Lees ook..

bevroren aardbeien in griekse yoghurt

Healthy snack

foto

onhandig