logo

Wednesday Night Skate

Het uurtje kickboksen werd woensdag vervangen door Wednesday Night Skate. Een sportieve avond samen met de bovenbuuf. Een betere route en mooier weer hadden we niet kunnen treffen. Dit keer ging het parcour langs het Kralingsebos! Ha, een prima punt om dus aan te sluiten.
Het vertrek- en eindpunt is op de Binnenrotte bij station Blaak, maar waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan.

Zo gezegd, zo gedaan. We trokken onze skates aan en vertrokken richting het Kralingsebos (zonder te vallen).

Nadat we hadden uitgevogeld van welke richting de skaters zouden komen, gingen we hen tegemoet skaten. Dat duurde nog geen 10 sec., ineens zagen we honderden mensen op ons afkomen. We draaiden ons om en wisten niet hoe snel we weg moesten komen. Even later konden we alsnog prima aansluiten.
Het idee was om alleen het stukje Kralingen mee te gaan, maar we eindigden bij het feestelijke eindpunt. Tja, en daar sta je dan…zonder water, geld, schoenen, fiets, ov-kaart. Er zat maar één ding op, op de skates richting Kralingen.

Bij thuiskomst zat vriendlief op ons te wachten met ijskoud water. Heerlijk!

En voorstaan zullen we netjes bij het begin beginnen en niet stiekem halverwege aanhaken.

Liefs,♥ Daphna

 Geef een reactie

Lees ook..

afbeelding 1 1

Weekend

halve marathon

who run the world?