logo

2 days before…sunday

Ik heb er zin in, ik denk er de hele dag aan en vervolgens droom ik er ook nog over. Nog twee dagen en dan is het zover, maar wie had er gedacht dat het van dat heerlijke hardloopweer zondag zou worden? Gewoon 17 graden en dan verwacht ik ook een strak blauwe lucht en geen zuchtje wind. En ik ben echt niet van suiker hoor, maar dit is toch top. Kijk in de regen lopen vind ik ook heerlijk, maar het zou zo zonde zijn als jullie mooie spandoeken verregenen en als iedereen als een verzopen kat over die finish komt.

Of ik er klaar voor ben? Uhh..het komt goed, het komt ECHT goed. Ik moet er nu gewoon op vertrouwen. Ik heb ervoor getraind, mijn playlist is (bijna) compleet, vandaag en morgen houd ik rust in mijn benen, slik ik wat extra vitaminen en eet ik alleen maar pasta.

Nog één klein detail, omdat ik een startbewijs heb overgenomen van een mannelijk geslacht ren ik zondag niet als Daphna maar ben ik tijdelijk René. Ach, René kan ook voor een vrouw toch?

Liefs,♥
Daphna

 Geef een reactie

Lees ook..

y

Life

stampbelieve1

believe