logo

You can do it!

Je ligt heerlijk warm in je bed, buiten hoor je de buurman zijn autoruit krabben, je pakt je telefoon en in je timeline van Facebook meldt iedereen dat het koud is buiten. Wat doe je? Jij draait je nog eens om.

NEE! Dat doe je dus niet.

Durf die vrieskou te trotseren, take a deep breath en zwaai je benen uit bed.

Zorg dat je een doel voor ogen hebt; wil je 5K, 10K of een marathon kunnen lopen, ga hier dan ook voor! You can do it!

Maak een run voor jezelf leuk, uitdagend en stijlvol. Je hoeft echt niet in de duurste hardloopoutfit door de straten te paraderen, de H&M heeft ook een hele leuke sportcollectie. Zet een playlist op je telefoon of Ipod die je door de moeizame kilometers helpt.

Zorg dat je trots kunt zijn op jezelf. Niets is leuker als je ziet dat je conditie met sprongen vooruit gaat en je een run langer kan volhouden.
Trek je vandaag voor de eerste keer je hardloopschoenen aan? TOP! Dit is een goed begin!
Ben je na een halve minuut rennen helemaal gesloopt? Bedenk je dan dat elke hardloper ooit op dit niveau is begonnen. Vandaag een halve minuut volgehouden, volgende week een minuut en over een paar maanden loop jij die 5K of misschien wel verder.

Oh ja, en vergeet je jezelf niet af en toe te belonen bij het behalen van een mijlpaal. Stel je ultieme wishlist samen en houd dat in je achterhoofd als je er even doorheen zit.

Succes! I know you can do it!

Liefs,♥
DaphnaGeef een reactie

Lees ook..

pancakes

Lovely Swedish Pancakes