logo

Dexter, mijn verslaving.

Ik erken en geef mijn verslaving toe..

Mijn Dexter-verslaving wint het bijna van mijn hardloopverslaving, moet ik me zorgen maken? Dexter is een Amerikaanse televisieserie uit 2006, gebaseerd op de boeken van Jeff Lindsay.
Alles in de serie draait om Dexter Morgan, die werkzaam is als bloedspetter analist bij de Miami Metro Police Departement – afdeling Moordzaken (gespeeld door Michael C. Hall).

Dexter is daarnaast een seriemoordenaar. Hij voelt niets, is bijna emotieloos en heeft een drang tot het doden van mensen.

Van zijn adoptievader Harry heeft hij geleerd om enkel degenen te vermoorden die het “verdienen”: andere moordenaars die hun straf ontlopen zijn.

Dexter is voortdurend op zoek naar de balans tussen zijn drang en het leiden van een normaal leven. Zijn stiefvader leerde hem namelijk als eerste regel om “nooit gepakt te worden”.

Voor de liefhebbers van bloedstollende spanning, drama maar ook absoluut humor is dit een echte aanrader.
Liefs,♥
Daphna4 reacties op “Dexter, mijn verslaving.”

 1. Charlotte zegt:

  Oeh, ik heb enge verhalen gehoord over die serie…
  Mijn voorkeur gaat meer uit naar een Gossip Girl of Friends! :)
  Maarr… hoor wel van meer mensen dat het een erg goede serie is.. Misschien moet ik het toch maar een keer een kans geven!

  X Charlot

 2. Michelle zegt:

  Dexter staat op mijn watchlist en ik heb volgens mij de eerste aflevering ervan gezien. Ik vond het een aparte, maar het leek me ook een leuke serie.

Geef een reactie

Lees ook..

Hardloopvest Asics, 79,95 euro

Bruggenloop

mooii

dreaming