logo

Brinta it is!

Mijn wekker stond afgelopen zaterdag om 07.00 uur en om 07.30 uur zat ik aan mijn bordje Brinta. Een goede start voor de morgen. Ik had mij er helemaal op voorbereid, heerlijk aan de Brinta. Maar…getver er zat echt weinig smaak aan. De melk was eigenlijk net te koud en ik had in mijn enthousiasme teveel Brinta erbij gegooid. Dikke, klonterige pap was het resultaat. Maar ik ben de moeilijkste niet, dus ik heb netjes met schaaltje leeggegeten. En driekwartier later stond ik in mijn hardloopoutfit buiten. Yeaah de kou in!
morning run
25K stond op de planning, die afstand moest gewoon gelopen worden als ik op schema wilde blijven. Bij de eerste kilometer wilde ik de handdoek al in de ring gooien. Wat een ellende, wat een kou, ik kon niet meer. Maar ik gaf niet op, ‘niet aanstellen Daph’. Ik had een pakje drinken voor onderweg meegenomen en dit legde ik onder een bankje zodat ik op de weg terug iets kon drinken. Dit keer lag het er nog gewoon toen ik weer terug kwam. Het was niet meegenomen!Ik vind het lopen met een bidon echt heel erg vervelend, eigenlijk moet ik zo’n band kopen met van die kleine flesjes erin. Ik had het zwaar de eerste helft, heel zwaar en vooral medelijden met mezelf. Wie heeft ooit verzonnen dat hardlopen leuk is, waarom wilde ik ook alweer de marathon lopen? Na 15K kwam ik thuis aan waar vriendlief met een glas verse sinaasappelsap stond zodat ik ook de 2e helft er goed tegenaan kon. En die ging beter. Die ging eigenlijk gewoon goed! Ik had een lekker tempo en zat vol energie. Ineens wist ik weer waarom hardlopen zo leuk is. Heerlijk die kou, heerlijk die wind langs mijn haren, heerlijk zo’n Brinta ontbijt wat je toch ontzettend veel energie geeft.

Brinta ontbijt

De volgende dag at ik weer trouw Brinta met warme melk dit keer. Maar wat had ik een behoefte aan die boterham met hagelslag. Gelukkig was er geen hagelslag te bekennen in huis en heb ik mijn dag zonder hagelslag volbracht. Vanmorgen ontbeet ik niet thuis en bestond mijn ontbijt uit yoghurt met banaan. Oh ja, en drie chocoladekoekjes, maar dat praten we niet over.

Cookie

 

Na de marathon moet ik misschien maar eens dat boek lezen, 40 dagen zonder suiker, ik heb nu echt teveel behoefte aan suiker namelijk. Iemand dat boek al gelezen?

 

Liefs,♥
Daphna

 Geef een reactie

Lees ook..

marathonrotterdam

Marathon 2014?

wake up

You can do it!

hknb-slide-4a-1050x700

Heidi Klum X New Balance