logo

Nike Flyknit Experience

The perfect fit, for de perfect run.
Geen woord hiervan is gelogen  als je gaat rennen op de nieuwste hardloopschoenen van Nike, de Nike Flyknit Lunar 1+.

Flyknit is rondom de Olympische Spelen geïntroduceerd in een tweetal schoenen, een wedstrijdschoen en lightweight trainer. Nu is het voor het eerst ook toegepast op de trainingsschoen!

Gisteravond mocht ik deze schoen testen tijdens de Nike Flyknit Experience bij de Westergasfabriek in Amsterdam. Samen met de meiden van Girls love 2 run organiseerde Nike een girlslove2runRUN.
Op het terrein was een roze runningcentre opgezet waarbinnen de experience aanvang nam. De schoenen werden aangetrokken en ze zaten meteen PERFECT! De bovenkant van de schoen bestaat uit Nike Flywire en dit vormt zich om je voet alsof het een sok is. Ready for run! We renden een rondje Westerpark. Een experience van 5K met een gezellige groep meiden. De schoen is extreem licht waardoor je echt snelheid kan maken, de zool geeft een goede demping en prima grip. Het materiaal van de schoen maakt absoluut de perfecte pasvorm. I’m in LOVE! Oh wat zou ik graag de marathon op deze schoenen lopen..dat wordt nog even sparen, deze beauties zijn namelijk 170 euro. Maar dan heb je ook echt wat!

Nike_Flyknit_001_113

Door de schoenen van te voren te stomen zetten ze iets uit en als je ze dan vervolgens aantrek en laat afkoelen zitten ze perfect om je voet.

Nike_Flyknit_011_071-1

foto van GL2R

De experience werd afgesloten met mooi gepresenteerde heerlijke hapjes en een goodiebag waar écht super gave spulletjes inzitten! Het was een onwijs gezellige avond!
foto

foto van GL2R

foto van GL2R

Dus, zorg dat je sneller bent dan je excuus op deze schoenen.
20130209_104922

Mocht je ze nog willen testen, dat kan nog!
Vandaag van 12.00u-17.30u op het Westergasterein in Amsterdam

Liefs,♥
Daphna7 reacties op “Nike Flyknit Experience”

  1. Maarten zegt:

    Mooi verhaal!

  2. Eline zegt:

    Ziet er goed uit! Mooie kleur ook :)!

  3. Marijn zegt:

    Leuk! Ik vond het al jammer dat ik er niet bij kon zijn gister, en nu ik alle verhalen lees wordt dat gevoel alleen nog maar versterkt…

  4. [...] ben ik verliefd op de  Flyknit Lunar 1+.  De knalroze fluoriserende variant had al een keer getest. Ik was gelijk om, ze liepen toen heerlijk. Het duurde alleen een eeuwigheid tot ik over stag ging [...]

Geef een reactie

Lees ook..

Hardloopvest Asics, 79,95 euro

Bruggenloop

Op weg naar de van Brienenoordbrug

Nog 5 dagen….