logo

Running: Hello sunshine

beautiful,hello,sunshine-66c697439e9d9f8302895b8c1d8a9096_h

 

 

 

 

 

 

 

 

Ein-de-lijk schijnt de zon! Niets is zo heerlijk als ‘s ochtends vroeg de balkondeuren open zetten en daar je ontbijt te eten. Je voelt de frisse koele lucht, de hemel is blauw en de zon verwarmt je gezicht. Hmm… Zonnebril op en rokje aan. Of wacht, waarom niet je runningshoes, top en short en gaan met die banaan. Het hardlooprondje Kralingse bos is weer de workout voor in de ochtend. Daarnaast is het bos ook de perfect plek voor de nodige squats en sit-ups! Voel je je bekeken als jij jouw favoriete work-out in het park doet? Neem gewoon je buurvrouw en vriendinnen mee, trommel iedereen op en ga er met z’n allen voor. Werkt motiverend en is nog gezellig ook. Dus buurvrouw, wanneer gaan we weer? En vergeet je trouwens niet in te smeren!

Over de Insinity workouts gesproken. Ja! Ik ben goed bezig en de eerste week zit erop.. Of ik na een week al over verslaving mag spreken weet ik niet, maar ik doe het in ieder geval niet met tegenzin! Morgen heb ik een ‘rustdag’ volgens het schema, maar ga ik de benen uit mijn lijf rennen tijdens de Ladiesrun. De start is morgen om 12.30 en ik heb om 13.00 een lunchafspraak. Dus dat betekent dat ik hard moet lopen! Een pr zit er waarschijnlijk niet in, maar ik heb er wel onwijs veel zin in! Ik begin in ieder geval in startvak A, dus ik sta vooraan! Wie gaan er morgen record verbreken? Zijn er diehards die voor de 10K gaan met dit heerlijke warme weer? Meiden, heel veel succes morgen. Spaar wat energie voor morgen, ga vroeg naar bed, ontbijt goed en drink genoeg water. Dan moet het helemaal lukken

Liefs,♥
Daphna

 

 

 Geef een reactie

Lees ook..

y

Life

photo's made by Nike Running Nederland

Girls love 2 run RUN!