logo

GIRLSLOVE2RUN CREW GOES 010!

Schermafbeelding 2014-04-30 om 12.41.05
Afgelopen maandag was het weer tijd voor onze sportieve maandelijks Girlslove2run crew meeting. Dit keer niet langs de grachten van Amsterdam, maar op het waanzinnige dakterras van nhow in Rotterdam. Samen met mijn Rotterdamse crewbuddies Lindsey, Madelon en Marieke was het tijd om 010 op z’n mooist te laten zien! We wilden de dames eens laten zien hoe gers, rauw en mooi de stad Rotterdam nu écht is. En dat is volgens mij gelukt.
Schermafbeelding 2014-04-30 om 12.20.42
Schermafbeelding 2014-04-30 om 12.23.41Schermafbeelding 2014-04-30 om 12.39.50
Het bleef natuurlijk niet bij alleen maar kijken naar een skyline waar je u tegen zegt, want Justin van Crossfirtm had de halters en matjes al klaargelegd om de meiden af te beulen. Hij had tien oefeningen bedacht van elk twee minuten die in duo s uitgevoerd moesten worden.Gehuld in de super gave outfits van Puma uit de Nightcat-collectie betraden de meiden het parcours. Nog niet wetende wat hen te wachten stond. Vanwege mijn buikoperatie kon ik helaas nog niet meedoen. Ik vond dit echt super jammer en baalde ontzettend. Dit is nog zacht uitgedrukt, ik had echt heel graag die bal van 9 kilo tijdens planken willen wegduwen of met uitzicht op de Erasmusburg de nodige buikspieroefeningen willen doen en de spierpijn had ik voor lief genomen! Het uitzicht was namelijk echt adembenemend.

Crew Rotterdam Nhow
crew rdam nhow
Rrdam Crew Nhow
Crew Rotterdam Nhow
crew Rdam Nhow
Fotograaf Evert legde alle zweetdruppels professioneel vast en met de reflecterende kleding heeft dat echt mooie plaatjes opgeleverd! En ik moedigde iedereen natuurlijk aan. Ook een keer leuk!

Na de training dronken we nog een drankje in het Nhow, hier kan je namelijk ook iets drinken als je niet in het hotel slaapt en gaven we de meiden een goodiebag mee met een selectie van hele fijne dingen. Een heerlijke chocoladebox van Chocotasting met pure chocola, wie wordt hier nu niet gelukkig van? Een pakje met MyMuesli, in deze muesli zitten geen toegevoegde smaak- of kleurstoffen en is suikervrij, VitaCoco een 100% natuurlijke drank, rijk aan belangrijke mineralen die een extreem hydraterend effect. Ideaal na een workout! En natuurlijk ontbrak het gerse Gers Magazine niet! Een mooi tijdschrift over Rotterdam. Thanks!!♥

crew rdam nhow

goodies
Schermafbeelding 2014-04-30 om 12.46.38
Van alle energie die ik die avond had gekregen kon ik moeilijk in slaap komen, het was echt een mooie avond.

Liefs,♥
Daphna2 reacties op “GIRLSLOVE2RUN CREW GOES 010!”

  1. Annemieke zegt:

    Super leuke blog en wat was het gaaf idd! Wat dat betreft alle credits aan Lin, Madelon, Marieke en jou voor de organisatie. Leuk je te ontmoeten!

  2. Marieke zegt:

    Het was zo tof! En leuk! En gezellig! En pittig! Haha… Nu alweer zin in de volgende.

Geef een reactie

Lees ook..

Schermafbeelding 2012-07-17 om 12.00.44

Running to……

1307-stay-hydrated

Stay hydrated!

quote-2-1

marathon update