logo

Hotspot: Ontbijtbar

Ontbijten is goed voor, het geeft je energie en dus een goed begin van de dag.
Ik ontbijt dan ook (bijna) altijd en kan er echt van genieten. Of het nu een simpele boterham met hagelslag is of een smoothie met allemaal moeilijke zaden, ik neem er de tijd voor.
Ontbijtbaar ontbijtEen zaak waar ik dan ook helemaal vrolijk van word, is de Ontbijtbar!
Ontbijten buiten de deur is niet echt een Nederlandse traditie, maar een ontbijtje scoren bij de Ontbijtbar aan het Kruisplein is zeker de moeite waard.

Vanaf 07.00 uur ’s ochtends kun je hier terecht voor de ontbijtklassiekers als American style pancakes met maple syrup en blueberry’s of wat dacht je van Eggs Benedict, two slow cooked eggs. Dat ga je thuis voor je de deur uitgaat niet klaarmaken. Maar ook voor je bordje havermout en een heerlijke sandwich ben je bij de Ontbijtbar op de juiste plek. Oh en vergeet natuurlijk niet je dag te starten met heerlijke koffie van Giraffe en probeer ook zeker eens de karnemelk die is echt heel puur van smaak.
DSC05589
De ontbijtjes worden honderd procent natuurlijk bereid met de echt goede en lekkere producten. Met het brood van Jordy’s, de koffie van Giraffe en de taarten van Urban Bakery is je ontbijt een feestje.

Voor wie haast heeft is er ook to-go, maar ik zou gewoon gezellig even blijven hangen. En kom je op zondag, dan staat er gezellig een DJ te draaien!

De locatie op het Kruisplein is tijdelijk- voor ongeveer vier maanden, maar laten we hopen dat Ontbijtbar langer blijft!

DSC05594 DSC05571
Eetsmakelijk!

Locatie:
Kruisplein 151 
3014 DD Rotterdam

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag 07.00-15.00 uur
zaterdag en zondag 08.30-15.00 uur

Liefs,♥

DaphnaGeef een reactie

Lees ook..