logo

Good music makes me happy

Een microfoon, een loopstation en haar geweldig stem, meer heeft ze niet nodig. Met haar sound is Eveline Vroonland een plezier om naar te luisteren.

Toen ik vorig jaar een nummer van Eveline hoorde raakte ze mij gelijk. Ergens herkende ik haar stem, maar kon ik het niet plaatsen. Ik probeerde er achter te komen van wie toch dit nummer was, maar zonder succes. Tot haar guilty pleasure moment in de DWDD, dit was het meisje wat mij met haar eigenzinnige stem kon raken, maar waar herkende ik haar toch van? Twee weken geleden kon ik van haar mooie nummers live genieten op de Swan Market in Antwerpen en kocht ik haar EP: The Jump! Heel fijn! Haar sound is zacht en zou ik bijna als poëtisch willen omschrijven, maar toch ook zo onwijs cool!

Luister en geniet!

En waar we elkaar van herkende? Waarschijnlijk is het zwem- of dansles geweest dachten we, heel vroeger toen we nog lief, klein en onschuldig waren en in het Zeeuwse land woonde. Haha

Liefs,♥
DaphnaGeef een reactie

Lees ook..

newyear

Happy new year!

foto

Superfood