logo

Milan here we come!

Race ready!! Koffer is bijna gepakt, hostel is geboekt, boarding pass geprint. Over een paar uur stappen we met de crew het vliegtuig in richting Milaan. Ik heb er echt zo onwijs veel zin in.
koffer
Het wordt mijn eerste race in het buitenland en dan is Milaan toch absoluut geen slecht begin. Van mij mogen er nog een hoop buitenlandse wedstrijden volgen! Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik redelijk zenuwachtig ben, het wordt mijn eerste 10 kilometer na de marathon van 13 april. Ik heb de afgelopen dagen ziek op bed gelegen en de trainingen die ik heb gedaan mag ik eigenlijk geen trainingen noemen. Of vijf minuten lopen naar de supermarkt valt tegenwoordig ook onder een work-out? Nee, de voorbereiding is weer 3x niks. Ik begin er haast een sport van te maken.

Ik weet dat er in de crew een aantal hele snelle meiden zitten, morgen hoor ik daar niet bij. Een PR zal er niet gelopen worden, onder de 47 minuten haal ik namelijk niet. Onder de 60 minuten finishen vind ik wel een mooi doel. 59 minuten bijvoorbeeld. Nee, het gaat morgen niet om snelheid, maar om genieten. Ik loop tenslotte niet elke dag in Milaan!

We will own the night, we will cross the finish line! Yeaaah!

Liefs, ♥
DaphnaEen reactie op “Milan here we come!”

  1. Marieke zegt:

    Ben benieuwd hoe het ging! De eerste foto’s zijn iig geweldig leuk, ik wacht met smart op alle verhalen. X

Geef een reactie

Lees ook..

88875792615983267_sdoGZd9N_f

Suiker en bloem

dreams

Dreams

marathon

I did it…Again!