logo

Sometimes, it’s the little things in life that make you happy.

Schermafbeelding 2014-05-02 om 08.13.49
Sommige momenten bezorgen je gewoon een fijn gevoel van binnen en een glimlach op je gezicht. Van die kleine momenten, die af en toe gebeuren en die eigenlijk zo weer voorbij zijn. Ik kan een redelijke doemdenker zijn en blijven piekeren tot midden in de nacht. Hierdoor vergeet ik wel eens stil te staan bij de kleine dingen die mij gelukkig kunnen maken.

#1 Friends
Ze zijn zo ontzettend belangrijk voor mij. De ene vriendin spreek ik dagelijks en de andere misschien een paar keer per jaar. Toch is niets zo fijn om lieve mensen om je heen te verzamelen.

#2 Family
Een handje vol mensen die ik absoluut niet zou willen missen in mijn leven. In het bijzonder mijn lieve moeder die soms precies weet hoe ik me voel en wat ze dan tegen mij moet zeggen. Mijn broertjes die af en toe het bloed onder mijn nagels vandaan kunnen halen, maar altijd voor mij klaar staan. Mijn opa, deze man overtreft niemand.

#3 Doing something new
Ik houd van uitdagingen, ook al vind ik sommige dingen doodeng om te doen. Dit doet mij gelijk ook denk aan een quote van Yoda in de film Star Wars. – Do or do not, there is no try-

#4 Making other people happy
Een van de makkelijkste manieren om zelf ook blij te worden.

#5 Taking pictures
Mooie, gekke, leuke, rare momenten vastleggen en er later met een glimlach naar terug kunnen kijken. Sinds een half jaar hebben we een nieuwe fotocamera die ontzettend mooie plaatjes kan schieten. Het is echt tijd voor een lesje fotografie.

#6 Have a good workout
De uitdaging om elke dag een stukje beter te worden, dieper te gaan en je lichaam onder controle proberen te houden, maar jezelf er ook in kunnen verliezen.

#7 Reading books
The best place to escape reality for a while. Ik doe het veel te weinig, boeken lezen. Ja, studieboeken..maar daar blijft het dan bij. Op dit moment heb ik het boek De kraamhulp uitgelezen. In één nacht. Ik heb dan wel geen oog dichtgedaan, maar ik genoot van het lezen.
de-kraamhulp---esther-verhoef[0]

#8 Dancing till the sun comes up
Genieten van de mensen en muziek om je heen.

#9 The smell of your favorite food
Thuiskomen van een drukke dag en tot de ontdekking komen dat er al heerlijk voor je gekookt is.

#10 Ice-cream
Wie wordt er nu niet gelukkig van echt goed ijs? En hé, op z’n tijd is ijs van je twee vrienden Ben & Jerry ook oké!

#11 Chocolate
Er gaat bijna geen dag voorbij dat ik geen chocola eet. Of het nu een boterham met hagelslag is of een heerlijk stukje van mijn favoriete repen.

#12 Singing in the car
Yeaaaaah! It’s okay, everybody does it.

#13 Finding money in your pocket that you forgot about.
In je oude jas, broekzak of tas. Soms kom je verdwaald geld tegen en ik kan daar zo gelukkig van worden. Al ik het maar een euro.

#14 Good music
Listening to a favorite song your repeat.

#15 Postcards
Afgelopen week vond ik een kaart bij de brievenbus van een vriendinnetje. Gewoon om mij even beterschap te wensen en haar nieuwe adres door te geven, maar ik vond het zo fijn.

#16 Waking up a minute before your alarm goes off
Soms is dat oh zo fijn. Soms vind ik het echt verschrikkelijk.

#17 Good coffee
Met een koffiebrander als vriend komen we op de beste plekken in de wereld waar je goede koffie kan drinken. Een goede slok koffie kan mijn dag soms echt maken.
koffie
#18 Planning a vacation
Ik houd van reizen & nieuwe plekken ontdekken.

#19 The ringing of the ice-creamtruck
Eergisteren had ik een vriendinnetje aan de telefoon die ineens hard begon te gillen. “OMG, ik hoor het belletje van de ijcoman! Weet je nog vroeger…”

#20 Sleeping in clean fresh sheets.
Slaap je gewoon net een beetje beter! Raam open, zachtjes de wind langs je gezicht laten gaan en onder je frisse dekbed kruipen. Heerlijk!

#21 Fresh baked pie right out of the oven
Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn lieve kleine oventje heb gebruikt voor het bakken van taarten, maar zondag sta ik met vriendlief op de Swan market in Antwerpen en ga ik hiervoor weer flink bakken.

What little thing makes you happy?

Oh ja, en een mond vol M&M’s! ; )

Liefs,♥
DaphnaGeef een reactie

Lees ook..

Nike Performance
PRO HYPERWARM TIGHT - Tights - Blauw, 59,95 euro

Wishlist