logo

Food: Chocotasting

“You can’t buy happiness, but you can buy chocolate. And that’s kind of the same thing.”

Chocola is voor mij een soort van levensbehoefte. In de ochtend om op te starten, tijdens een hardloopwedstrijd om de eindstreep te halen of gewoon tijdens een crisismoment. Ik word er echt intens gelukkig van.

Schuldgevoel?
Schuldig voelen na het eten van een stukje chocola? Nee joh. Ik heb echt geen goede smoes nodig om te genieten van chocola. Vaak wordt er gezegd dat chocolade vet en ongezond is. Dat klopt ook wel, maar dan heb je het wel over de goedkope supermarkt melkchocolade dat is bereid met melkpoeder en slechte vetten. Goede chocolade repen met 70% of meer cacao, bevatten gezonde vetzuren. En natuurlijk word je dik van chocola als je er twee kilo per dag van eet, maar 20-25 gram is echt een prima tussendoortje. Gun jezelf gewoon dat kleine beetje liefde. En een hele reep voor een keer eten mag af en toe ook! Een gemiddelde chocoladereep is 150-200 gram is, maar wie eet er nu twee kleine blokjes chocola? Nou ik niet.

Tasting-Box---Mixed-[open]
Chocotasting

Al gehoord over Chocotasting? Hét chocolade-abonnement. Elke maand een box goede chocola op de mat. Je hebt keuze uit drie verschillende Tastingboxen: Dark, milk of mixed. Als lid ontvang je dan een luxe box met een collectie van vier uitzonderlijke chocoladerepen, met uitgebreide toelichting over de bijzondere eigenschappen van de chocola. Ideaal!

Tasting-Box---Milk-[open]

Iedere maand een nieuwe tastingbox met vier mooi verpakte en zeer lekkere repen (vanaf €14.95). Eenmalig de box bestellen kan trouwens ook, bijvoorbeeld als cadeau. En mocht je nou een favoriete reep hebben, dan bestel je die gewoon na.
Chocotasting--Tasting-Boxes

www.chocotasting.com 

Voor dat beetje extra liefde!

Liefs, ♥
DaphnaEen reactie op “Food: Chocotasting”

  1. Marieke zegt:

    Ohh die chocolade die wij in de goodiebag kregen was zooo lekker! Tof concept!

Geef een reactie

Lees ook..

IMG_2591

Hallo Lola

NIke running

Handige runningapps

Nike Performance
PRO HYPERWARM TIGHT - Tights - Blauw, 59,95 euro

Wishlist