logo

We owned the night: Milan

we own the nightPhoto by Joyce

Buongiorno Milano! Oh nee, helaas bevind ik me alweer op Nederlandse bodem. Gelukkig hebben we de verhalen en foto’s nog, want de afgelopen dagen waren echt te gek . Met 16 meiden van de Girls love 2 run crew deden we mee aan We Own The Night in Milaan en ik kan je nu al zeggen: THE NIGHT WAS INDEED OWNED!

One more sleep until We Own The Night
Op 10 minuten afstand van de start en 20 minuten van de Duomo had ik een slaapplek in het hostel geboekt. Niet het gezelligste hostel, maar het was er schoon en ligt lekker centraal. Eenmaal daar aangekomen -in de stromende regen – had mijn hoofd mijn kussen snel bereikt. Toch kwam ik niet in slaap, iets met twee meiden die echt heel hard lagen te snurken, het nadeel van een hostel. Rond 3 uur viel ik eindelijk in slaap om 3 uur later weer wakker te worden.

Milano Milano
Tijd om op een rustig tempo de stad te verkennen, race pack op te halen en pasta te eten.
Toch baalde ik wel een beetje van het korte nachtje. Ik ben absoluut geen avondmens en de race zou pas om 21.30 uur beginnen. Daar komt bij kijken dat ik ook nog eens nachtblind ben. Ik zie echt geen hand meer voor ogen als het ook maar een klein beetje schemerig begint te worden. Niet echt handig tijdens een run : ) En heb je wel eens door de straten in Milaan gelopen? Nou daar trekken ze zich niets van aan als er een gat in grond zit.
Milaan

milan

MIlaan

IMG_59821
Photo by Joyce

Milaan

milaan
Photo by Joyce

Milaan

Powernap
Normaal gesproken ben ik helemaal niet van de powernaps, maar het idee van Francien, Daphne en Jocye sprak me wel erg aan! Even wat uurtjes slaap inhalen, maar niet voordat ik een heerlijk ijs’je’ had genomen. Ik moest er wel een half uur voor in de rij staan, maar dan heb je ook wel wat. Ondertussen checkte ik het weer voor die avond in Milaan, regen en onweer. SHIT!
Ren je een keer in Milaan voorspellen ze dit. Er zat maar één ding op: zo snel mogelijk rennen.

Milaan
Milaan
Ready, set, go!
Race pack picked up, outfit sorted, training….done…( well, sort of). Klaar om met 7.500 girls en wat verdwaalde guys richting de start te lopen. Ik heb er zin in!! Toch maak ik mijzelf een klein beetje druk. Het wordt weer de eerste 10 kilometer na de marathon. Ik begin hoofd- en buikpijn te krijgen. Mijn benen voelen zwaar aan, misschien toch iets teveel gelopen vandaag. Het is dringen bij de start, iedereen wil namelijk vooraan starten. De voorspelde onweersbui is gelukkig nog nergens te bekennen. Beyoncé knalt uit de speakers en we tellen af tot het startschot: Tre, duo, uno..GO!  En ik sprint weg.

Milaan
Photo by Joyce

Milaan
Photo by Joyce

Milaan
Photo by Joyce

To be continued..

Liefs, ♥
Daphna

 

 Een reactie op “We owned the night: Milan”

  1. […] mijn Milaan avontuur, had ik alleen maar meer zin gekregen in We Own The Night in Amsterdam. Ik had er een goed gevoel […]

Geef een reactie

Lees ook..

dexter

Dexter, mijn verslaving.

raster_image

Ideale sportdrank?