logo

JBL sport headphones

Zomer en hardlopen, twee dingen die bij mij niet goed samen gaan. Ik moet mezelf dan echt een schop onder mijn kont geven. En een harde ook, want het liefst wacht ik gewoon tot het weer gaat regen, sneeuwen, stormen en het lekker koud is. Heerlijk!DSC07295
Als mijn motivatie echt ver te zoeken is, ga ik op zoek naar een leuke sportoutfit of gadget om mezelf alvast te belonen, haha! Een goed excuus om het lopen een paar dagen uit te stellen, maar om daarna een rondje extra te lopen om het te testen en te showen. Zo ook afgelopen week. Ik liep voor het eerst met mijn nieuwe oordopjes. Een goed paar oordopjes tijdens het sporten vind ik best essentieel, maar ik loop vaak nog liever zonder. Een paar jaar geleden ben ik van de een op de andere dag plotseling doof geworden aan mijn rechteroor en als ik dan met muziek loop hoor ik het dus maar aan een kant. Verder is mijn rechteroor ontzettend gevoelig en zitten de meeste oordopjes gewoon niet fijn. Vallen ze altijd uit mijn oren bij de minste of geringste beweging of van die oordopjes die niet transpiratiebestendig zijn, waardoor ze uit je oren glijden of na een paar trainingen al kunt afschrijven.DSC07304
Mijn nieuwe oordopjes zijn fijn, ik ontving drie maten opzetstukjes: s, m en l, hierdoor passen ze eigenlijk altijd. Bij mij zit maat S echt prima! En verder zijn ook nog eens semi draadloos. Er loopt wel een draad van oordop naar oordop, maar niet van oordop naar je telefoon. De dopjes communiceren via bluetooth. Het werkt zelfs van een paar meter afstand, dus je kan je telefoon ergens anders leggen tijdens je training. En als je even geen muziek wil luisteren, wikkel je de oordopjes rond je nek, want door de ingebouwde magneten klikken de oordopjes aan elkaar.

En dan vergeet ik bijna het belangrijkste nog, het geluid! Toen ik ze eerst thuis aan de keukentafel aan het testen was had ik niet door dat mijn vriend tegen mij aan het praten was. Je wordt bijna volledige afgesloten van omgevingsgeluid en de geluidskwaliteit is echt goed. Je hoort geen ruis en het geluid is gewoon puur.

En daarom een hoera voor deze fijne JBL oordopjes!

DSC07324

-Geen loshangende kabeltjes meer die je sportkleding blijft hangen.
-Ze passen (bijna) altijd
-Transpiratiebestendig
-Legendarische goed geluid
-Met het bedieningssysteem in de kabel kun je telefoongesprekken opnemen, muziek bedienen en het volume aanpassen
-Een reflecterende kabel, dus je bent zichtbaarder in het donker
- Geen excuus meer voor mij om niet te trainen in de zomer!

Prijs? JBL Synchros Reflect in-ear hoofdtelefoon is € 59,99 en de
JBL Synchros Reflect BT in-ear hoofdtelefoon met Bluetooth €99,99

JBL Packaging

Kijk voor meer info op de site van JBL

Liefs, ♥
DaphnaGeef een reactie

Lees ook..

markthal Daphna

Markthal Rotterdam

DSC01272

One day in Amsterdam

chanel tas roze

dance