logo

Karlie kloss voor Nike

De zomer is nog maar net begonnen en in de sommige winkels hangt de collectie voor het volgende seizoen al. Ik ben net heel fijn al mijn geld in de sale aan het uitgeven, maar eigenlijk zou ik moeten gaan sparen. Nike heeft namelijk een gave herfstcollectie!
Karlie Kloss
In deze collectie – waarin Victoria’s Secret model Karlie Kloss de hoofdrol speelt – vind je kleding en footwear voor verschillende trainingen en voor de momenten voor en na die trainingen. Van yoga sessies, tot High Intensity Training of een run.
De focus in deze collectie wordt gelegd op de nieuwe Nike Pro sport bh. De rest van de herfstcollectie bestaat onder meer uit de nieuwste innovaties op het gebied van schoenen, zoals de Nike LunarGlide 6, de Nike Dri-FIT Knit en de Nike Tech Fleece silhouettes.
Karlie
Karlie
Karlie

Ik vind deze collectie er echt heel fijn uitzien, niet te kleurrijk en mooi van design!
De producten zijn nu al verkrijgbaar via de Nike-store!

Liefs,♥
Daphna

 2 reacties op “Karlie kloss voor Nike”

  1. Charissa zegt:

    Wat een leuke kleding en designs! Ik krijg meteen zin om te gaan sporten, in het nieuwe jaar dan hè :)

Geef een reactie

Lees ook..

raster_image

Ideale sportdrank?