logo

Marlou van Rhijn- De snelste vrouw op blades

Als ik terugdenk aan vorige week zaterdag, krijg ik weer last van spontane spierpijn. Ik was namelijk aanwezig bij de lancering van de nieuwe Women’s Health cover en hier kwam ook gelijk een pittige training bij kijken. Mijn hardloopschoenen staan al een tijdje te verstoffen in de kast en bij de sportschool kennen ze mij denk ik ook niet meer, dus eigenlijk is elke workout op dit moment zwaar. Ik kon mijzelf niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst mijn sportkleding aan had gehad. En hoe dat komt? Ach, ik kan honderdduizend mooie excusen verzinnen maar uiteindelijk komt het toch neer op luiheid. Iets wat je over de dame op de cover van de Women’s health niet kan zeggen!
Milou Cover
Marlou van Rhijn schitterd op de cover. Ze heeft een paralympische titel binnen gesleept op de 200 meter sprint en tweemaal goud gewonnen tijdens het EK. De snelste vrouw ter wereld op blades en nu ook nog het gezicht van de grote Just Do it Campagne. Niets staat haar in de weg. Haar doorzettingsvermogen brengt haar waar ze nu is en verder. Ze denk niet in beperkingen, maar in mogelijkheden. Erg mooi om te zien. De positieve energie straalt er vanaf.

Niets houdt haar tegen en ze wil ten allen tijden het beste uit haarzelf halen. Het overtreffen van verwachtingen en de next level bereiken is waar het haar om gaat. #Justdoit.

En als ik haar verhaal zo hoor en de commercial zie, wil en moet ik van mezelf weer naar buiten die schoenen aantrekken.
Dit weekend misschien.

Liefs, ♥
DaphnaGeef een reactie

Lees ook..

foto

Superfood